Monday, July 6, 2009

1st day of work

huhu... mlm td agak x lena gak laa tdo.. kjap2 t'jage.. tkt t'lajak tdo.. huhuh... kononnye laa 1st day keje.. mcm smgt sket.. haha.. lawak je... ermmm.. ble nk lapor diri pg td, kna tgu lame gak laa.. sbb dorg ade assembly.. biase laa kn ari isnin... then aku g jmpe "Datuk K" (gelaran kpd pengetua skolah ni, bak kate mak tam aku) huhuhu.. orgnye kerek + cerewet + tegas.. pg td btol2 prob ttg kehadiran aku di skolah ni.. pengetua tu nk surat jadah ape ntah yg kononnye mengesahkn aku kna b'tugas kt cni.. tau aku da mintak tukar... leh lak dia x caye.. hampreh btol... melambung bil tepon aku td tepon sane cni... kalo leh claim dgn dia xpe gak.. huhu...
then aku g mlawat makmal.. ade 2 tgkt... makmal nye plak jauh dr tmpt org ramai.. mmg aku sekor2 je kt kwsn 2.. mcm skrg ni haa.. ptg2 gni mane ade bdak2 skolah dah.. so ak sekor2 dlm lab n m├║pdatekn blog aku.. hahaha.... server room dia dlm lab je.. aku da lega da.. tp router plak jauh kt ujung alam.. siot btol... arap2 network x wat prob salu la.. jenuh gak nk ulang alik.. xde pc utk dbaiki.. so kerja aku kurg laa.. cume kalo agak2 rajin aku tlg cikgu2 ict ni ngajor bdak2 ni... huhuhu.. so aku dpt laa title "CIKGU"... huhu

ok...
~tamat~

1 comment:

LMSA said...

AYOO..br kerja ker?
mcm best je kerja kamu.
main internet je ye..
:)