Wednesday, December 30, 2009

-K-A-W-E-N-


lately aku slalu fikir pasal kawen..
ini semua pasal da tgk kazen aku kawen kn??!!
huhuhu..
aku berangan itu...
aku berangan ini...
hurmmmmm...
nak kawen!!!
giler dah aku ni..
hahahhaahahahahahahaha..
actually aku seronok time ceremony tu je..
orang ramai datang...
dapat banyak hadiah...
family members sume membusykan diri...
but!!
bile fikir psl tanggungjawab selepas kawen tersebut............
adoi ai.....
tak terpikir dek den doh!!
hahaha...
very da scary...
boleh ke aku m'jalankn tanggungjawab aku sebagai isteri kepada si suami dengan baik?
sedangkan nak masak pon x reti..
bak kate adik aku, "ko nak masak pon x reti, da gatal nak kawen"
huhuhuhu... very hot u know!
masak & beri makan 1 hal... ehh silap! da 2 hal da..
kang bab nak uruskan diri si suami plak..
pakaian dia...
diri aku sendiri x t'urus lagik ni haa...

HOW COME HA????

ramai kawan2 da kawen & ikat tali pertunangan.. so dlm diri ade sedikit perasaan iri hati..
sekian, terima kasih

2 comments:

syila said...

bak kate adik aku, "ko nak masak pon x reti, da gatal nak kawen"
huhuhuhu... very hot u know!

tu aku la yg cakap.

yg hot tu pon aku.

Aieyn said...

podacet!!!