Friday, January 8, 2010

tag from azirah


1. adakah anda rasa anda HOT?

ofkos!! terutamanye kalo musim panas.. hahaha.. menjawab soalan x?? kui3...


2. upload gambar kegemaran anda




3. cerita pasal gambar

Gambar ni diambil wktu dlm kete, wkt kitorg (aku, my sayang, mc nor & her sayang) jln2 wkt new year aritu.. aku dok seat blkg sbb bg laluan utk sayang mc nor dok dpan.. hehe.. so gne kesempatan yg ade amek pic dr blkg my sayang tu.. but it was half only.. knp half?? sebab SAJE! aritu ak saje try ltak pic ni as kertas dinding enfon aku.. then dia kuar gmbr macam di atas..
it shows half of each of us (byknye "of").. half of mine is in his and half of him is in mine.. hehe.. terer x? then add text je.. huhu.. sgt suke diz pic & until now i use diz pic as kertas dinding my fon.. =)

½ + ½ = 1



4. bila kali terakhir anda makan piza?

20 Dec 2009.. time ni kononnye my sayang nk pujuk sebab ............. sebab yg tak boleh diberitahu.. huhu..


5. lagu terakhir yang anda dengar?

da x ingat da lagu ape yg b'putar tadi.. sebab fokus nak jawab tag ni.. but rite now, lagu 'yang sebenarnya' nyanyian yuna sedang berkumandang.. aku tengah dengar radio era online.


6. apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

dengar era.fm


7. selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

along @ kak long ain (by my parents, adik2 & relatives)
B (only my sayang called me wif diz name)


8. tag lagi 6 orang

i)elira
ii) jannah
iii) haz
iv) maghfarah
v) lya
vi) annirah

sila lah menjawab ye wahai kawan2 ku and sepupuku..


9. Siapakah org no 1 pada anda

my fren.. member skolah kt Kopu dl.. long time not see her.. last jmpe wkt lpas abes matrik dulu kot kat KB MAll

10. Kata sesuatu mengenai orang ke 5

actually x pnah berjumpa dgn dia.. cume pnah berbual dlm YM je.. dia awek malo (kawan sekolahku juga)..

11. No 3 ada hubungan dengan siapa

Haz? ko ade hubungan dgn sape? aku sendri xtau.. huhu

12. Bagaimana pula dengan orang no 4

ni pon member sekolah aku.. skrg businesswoman.. btol ke magh?? haha.. dia jugak jadi coach herbalife aku skrg.. hehe

13. Pesanan kepada orang no 6

ni sepupuku yg chumell.. bakal cikgu.. insyaAllah..

14. Apa kelebihan yang anda nampak pada org ke 2 ini

kelebihan jannah?? ape ye?? member yg baik.. x b'kire dgn kwn.. btol kn jannah?
(urmm ble la gemok 9 dpt b'kumpul ni)




[ni adalah full, original & unedited view of the pic above.. 1 more why i love de pic above bcoz after i've cropped dat pic, muke i x nampak bulat mcm pic original ni.. hahaha... and 2 more (ade ke 2 more?? erk....) tengok la senyuman my sayang tu.. elok je senyum simpul.. kui3.. jangan marah ye sayang]

2 comments:

saza lover said...

Bersimpul-simpul la sangat..

Aieyn said...

terbelit-belit