Tuesday, October 27, 2009

Edisi Megat Hanif


siapakah gerangan jejaka ini??
ini adalah MEGAT HANIF MEGAT NORDIN..
sape dia ni??
dia ni clasmet aku dari darjah 2 smpai darjah 5..
kenapa tak sampai darjah 6??
sebab bile naik darjah 6, aku kna tukar kelas..
ape cerita menarik tentang dia dan kamu??
kami same2 jadi librarian dan bendahari kelas dari darjah 2 hingga darjah 5..
takde sape berani amek jawatan ni dari kami selama 4 tahun.. hahaha..
knp ade edisi jejaka ini?
huhu.. saje suke suki.. actually nk wish thanx kat dia sbb 2 ari b'turut2 temankn aku.. huhu..
and most important part is dia blanje aku..
and aku da merasmikan diri ku naik kenderaan barunye.. kui3..

last but not least, aku nk gtau mamat ni baek.. cume nakal je.. suke ngusik org.. and SINGLE lagi tau.. hehe..
[jngn marah cik gat.. aku tolong promote ko je.. mane tau ade yg b'minat dgn ko..]




4 comments:

iza iziana hasan said...

hehehheh......ceria nye blog kamu....

Aieyn said...

=)
thanks..

syowa said...

Megat ye.....

Aieyn said...

ha'ah.. pakwe no 2.. hehe..